Welkom bij Toolmarkt!

Dat is goedkoop gereedschap kopen maar wel goed gereedschap! Gereedschap voor iedereen, voor iedere klus in en om het huis en op locatie!

U bent bij ons altijd verzekerd op uw aankoop tot een bedrag van € 2500,- Wij zijn aangesloten bij Trusted Shops. Mocht er onverhoopt iets zijn dan krijgt u gegarandeerd uw aankoopbedrag terug. Veilig en betrouwbaar kopen doet u bij Toolmarkt.

Pak ook voordeel op gereedschap, onderdelen en accessoires voor auto, fiets, huis en tuin. Wat hebben wij nog meer? Campingartikelen, elektra, aanhangwagenmateriaal, keukengerei, bevestigingsmateriaal zoals lijm, tape, touw en ijzerwaren. Werkkleding. Kortom alles voor in en om het huis en onderweg. Ook voor de professionele klusser!

Bij Toolmarkt profiteert u van persoonlijk contact met deskundig advies, scherpe prijzen, lage verzendkosten (maximaal € 5,95 binnen Nederland) en vanaf € 49,95 wordt uw pakket gratis bij u thuis bezorgd. Wij zorgen samen met DHL voor een snelle levering. Naar België bedragen de verzendkosten € 6,95 en Duitsland € 9,95 (vanaf € 79,95 gratis).

Bij ons heeft u een bedenktijd van 21 dagen na levering en standaard 2 jaar garantie op de meeste producten. Bent u niet tevreden, dan zorgen wij dat u het aankoopbedrag terugkrijgt.

Heeft u vragen of advies nodig? Bel, e-mail of chat met ons. Wij staan u graag te woord en komen direct met een antwoord. U kunt uw producten ook afhalen op afspraak. 0644812540 / info@toolmarkt.nl

Service staat bij ons altijd voorop!

Toolmarkt is altijd op zoek naar producten met de beste kwaliteit en prijs.

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen voldoen onze producten dan ook aan de CE, GS-TÜV, KEMA en ART normen.

Onze merken zijn o.a. Hofftech, Benson Tools, Bellson, Arrow-Tech, Silverline, Triton, GMC, Scruffs, Rockler, Bench Dog, Dickie Dyer, Plumbob, Fixman, PowerMaster, Smaart, Acupro, Task..

Toolmarkt sinds 2006.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.