Voor retouren en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:
Na bezorging van uw bestelling heeft u als consument vanaf 1 januari 2009 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Wij Toolmarkt verruimen deze termijn naar 21 dagen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief. Vanaf het moment van herroeping heeft u nogmaals het retourrecht van 21 dagen.

De herroepingstermijn verstrijkt 21 dagen na de dag [waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.]

Wij vragen u vriendelijk om het product en verpakking in originele staat te houden. Mocht er een probleem zijn, dan kunt u per email bereiken. info@toolmarkt.nl of bel ons op 0644812540 wij staan u graag te woord. Gelieve geen bestellingen retour sturen zonder contact op te nemen.
De directe portokosten zijn voor de klant.

U heeft als consument recht op garantie. Toolmarkt garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld. Wij geven 2 jaar garantie op de meeste producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Bij Toolmarkt profiteert u van persoonlijk contact, deskundig advies, scherpe prijzen, lage verzendkosten, en een snelle levering. Service staat bij ons altijd voorop!

Wij zijn aangesloten bij Trusted Shops. Trusted Shops biedt u een kopersbescherming om 100% zeker te zijn van een veilige aankoop.

Toolmarkt sinds 2006.